αγριόπευκο

αγριοπευκα
Κωδικός Προϊόντος: ΑΓΡΙΟΠΕΥΚΟ

Αγριόπευκα είναι κωνοφόρα στο γένος Larix, στην οικογένεια Pinaceae. Είναι εγγενείς σε ένα μεγάλο μέρος του δοχείου ψύξης συγκρατημένος βόρειο ημισφαίριο, στα πεδινά στο μακρινό Βορρά, και υψηλός επάνω βουνά περαιτέρω νότος. Τα αγριόπευκα είναι μεταξύ των κυρίαρχων εγκαταστάσεων στον απέραντο βόρεια δάση Ρωσία και Καναδάς.

Είναι αποβαλλόμενος δέντρα, ανάπτυξη από 15-50 μ ψηλό. Οι βλαστοί είναι διμορφικοί, με την αύξηση που διαιρείται σε μακριούς βλαστούς χαρακτηριστικά 10-50 εκατ. μακριούς και που αντέχουν αρκετούς οφθαλμοί, και κοντοί βλαστοί μόνο 1-2 χιλ. μακριοί με μόνο έναν ενιαίο οφθαλμό. φύλλα είναι needle-like, 2-5 εκατ. μακρύς, λεπτός (κάτω από 1 χιλ. ευρύ). Αντέχονται μεμονωμένα, σπειρωειδώς τακτοποιημένος στους μακριούς βλαστούς, και στις πυκνές συστάδες 20-50 βελόνων στους κοντούς βλαστούς. Οι βελόνες γίνονται κίτρινες και πέφτουν προς το τέλος του φθινοπώρου, αφήνοντας τα δέντρα άφυλλα μέσω του χειμώνα.

Αγριόπευκο κώνοι είναι κάθετος, μικρός, 1-9 εκατ. μακρύς, πράσινος ή πορφυρός, ωρίμανση καφετιά 5-8 μήνες μετά από τη γονιμοποίηση περίπου στα μισά από τα είδη οι bract κλίμακες είναι μακροχρόνιες και ορατές, και σε άλλοι, απότομα και κρυμμένος μεταξύ των κλιμάκων σπόρου. Εκείνος ο ντόπιος στις βόρειες περιοχές έχει τους μικρούς κώνους (1-3 εκατ.) με κοντά bracts, με τα πιό νότια είδη που τείνουν να έχει τους μακρύτερους κώνους (3-9 εκατ.), συχνά με bracts, με τους οι μακρύτεροι κώνους και bracts που παράγονται από τα πιό νοτηότατα είδη, Ιμαλάια.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Ποσότητα: